Natasa Bekvalac peva Dači

Natasa Bekvalac ce na novom albumu, koji bi trebao da bude objavljen do Nove godine, otpevati i pesmu ciji je radni naziv "Ljubav, vera, nada" ciji je autor Dragan Brajevic Braja fasciniran njenom ogromna ljubavlju prema Danilu Ikodinoviću koja je mnogo doprinela njegovom oporavku nakon nesreće

Čuveni kompozitor i tekstopisac, inače kum Nataše i Dače, kaže da ovu pesmu piše veoma pažljivo već desetak dana i da vodi računa o svakoj reči.
Za „Blic“ je pristao da otkrije deo refrena:
„Dođu dani kada shvatiš da je život samo tren, cenu gordosti da platiš svojim bolom zarobljen, dođu dani kada vidiš da ćeš sve izgubiti, da je važno samo ono što se ne da kupiti…“
- Ovo je radna verzija, iz dana u dan menjam tekst tražeći najbolje rešenje i neću odustati dok ne budem potpuno zadovoljan. Pišem je baš od srca. Ne želim da budem direktan i da pojednostavim stvari. Svako od nas ima neku svoju muku i želim da se što više ljudi prepozna u ovim stihovima, da pesma o Nataši i Dači bude što univerzalnija - priča Braja i ističe kako je popularna pevačica, koju su mnogi doživljavali kao neozbiljnu klinku, veoma sazrela nakon svega što se desilo.
- Nataša je jaka i prava žena. Mnogo se promenila i sazrela od prošlog albuma. Postala je supruga, majka, i ova nesreća ju je očvrsla, tako da će nove pesme biti mnogo zrelije i ozbiljnije - ističe Brajević.

Pogledajte i: Danilo Daca Ikodinovic - oporavak

Нема коментара: