Horoskop za februar-veljacu 2009.

OVAN ( 21.mart - 20.april )
Mars, vaš vladar u znaku Vodolije uz planetu Jupiter ovog meseca doneće vam mnogo posla, ali mnogima i mogućnost da posao i promene. Dobićete povoljnu ponudu ili dobru vest u drugoj polovini meseca, kao i šansu da povoljno rešite izvestan sudski spor ako postoji, ali posle petnaestog. Očekujte dobru zaradu tokom celog meseca sa jednim većim dobitkom oko 18. februara. Aspekt koji pravi Mars često zna da se tumači kao napet i savet je da pazite šta kome pričate kako ne biste došli u sukob sa kolegama. Ljubavna slika je gotovo idealna sa Venerom u vašem znaku, pa očekujte mnogo strasti i avantura, bilo da ste sami ili ne. Slobodnima sleduje upoznavanje u prvoj nedelji meseca koje bi moglo da potraje. Zdravstveno je ovo stabilan mesec i jedine smetnje bi mogle biti glavobolje.

BIK ( 21.april - 20.maj )
Februar će biti dosta naporan mesec praćen nervozom i mogućim sukobima, kako na poslu, tako i sa zakonom. Ovog meseca je bolje rešavati stare i zaostale probleme nego se upuštati u nove projekte i poželjno je biti pasivniji jer su mnogo veće šanse da izgubite, posebno tokom druge polovine meseca kada su mogući administrativni problemi. Strogo vodite računa šta potpisujete. Finansije vam nisu naklonjene, ali će biti povremenih dobitaka kada je potrebno da dobijeno ostavljate u stranu. Moguć je povraćaj novca ili naplata dugova. Čuvajte se krađe ili pokušaja prevare. Polje ljubavi nosi dosta svađe, ali i pomirenja ili povratke nekih starih ljubavi. Zdravlje će biti ugroženo, a čuvajte se i fizičkih povreda sa naglaskom na ruke.

BLIZANCI ( 22.maj - 21.jun )
Tokom ovog meseca očekujte dobre šanse da nešto u svom životu promenite. Saturn iz znaka Device, kao i Uran iz znaka Riba će vas sigurno naterati na korenite promene najviše na porodičnom planu, ali i na poslovnom. Očekujte obilje zakonskih procedura koje, ako ne budete ishitreni, možete uspešno rešiti. U suprotnom sledi gubitak. Mnogi će promeniti radno mesto, a mnogi nažalost i ostati bez njega. Oni koji su bez posla su u boljoj poziciji i sa više šanse da isti i nađu. Finansijska situacija neće biti još uvek tako loša. Očekujte izvesne dobitke ili pomoć tokom prve polovine meseca, ali nemojte očekivati da ćete uspeti dugo da zadržite novac. Ljubavna situacija je najmanje stabilna i donosi mnogo problema i razdvajanja od porodice, a oni koji nisu u vezi mogu očekivati iznenadne i sudbinske susrete. Zdravstveno će ugroženi biti plućni bolesnici i osobe sa reumatskim problemima.

RAK ( 21.jun - 21.jul )
Kada je posao u pitanju, tokom februara će se sve odvijati onako kako ste zamislili. Očekujte da ćete biti nagrađeni za uloženi trud i verovatno unapređeni. Rakovi treće dekade mogu očekivati iznenadne dobitke i povoljnosti, a Rakovi druge dekade povratke na eventualna izgubljena radna mesta ili rešene nesporazume iz prošlosti. Ako vam je na bilo koji način neko ostao dužan, tokom ovog meseca očekujte da naplatite dugove. Polje ljubavi obećava. Ako do sada niste uspevali da nađete zajednički jezik sa partnerom, ovo je veoma povoljan period da definišete vaš satatus. Ovo ukazuje na to da će mnogi rakovi ovog meseca ući u ozbiljne i stabilne veze koje imaju dugu perspektivu. Veće probleme mogu imati jedino tinejdžeri i rođeni u prvoj dekadi znaka. Zdravlje je ovog meseca stabilno sa mogućim blagim stomačnim problemima. Ako ste pripadnica ovog znaka rođena u junu, a u drugom stanju ste, budite naglašeno oprezni.

LAV ( 22.jul - 22.avgust )
Ovog meseca imate dobre aspekte Venere, a to znači poprilično uspeha na polju karijere i u saradnji sa vašim najbližim okruženjem sa naglaskom na rodbinu. Obilje dobrih vesti očekujte od četvrtog i ne propuštajte nijednu priliku. Mnogi pripadnici znaka će ovog meseca pokrenuti privatan biznis u okviru kuće, u saradnji sa partnerom ili u ortakluku. Budite oprezni kada zakonski regulišete situacije jer ćete biti naglašeno energični, pa bi mogli lako doći u sukob. Ne sklapajte partnerske odnose i ne ulazite u ortakluke nabrzinu i ishitreno i ne poveravajte se pred ljudima koje ne poznajete dovoljno. Polje ljubavi je sa naglaskom na flertu i bar jedna avantura vam sigurno sleduje, pa ako ste u vezi - budite oprezni. Neko ko se dugo sprema da vas osvoji ovog meseca će to sigurno uraditi, bili u vezi ili ne. Zdravstveno su moguće srčane tegobe i problemi sa leđima, kao i jaka nervoza.

DEVICA ( 23.avg. - 23.septembar )
Nije vam uopšte lako i ovog meseca sve što možete očekivati je da vas se sete svi oni sa kojima ste nekada sarađivali, te da vam oni budu od koristi. U poziciji ste kao kada se troši ušteđevina i sada na račun nekih dobrih stvari koje ste ranije uradili možete očekivati uspeh. Na poslu morate biti pažljivi da se ne biste nikom zamerili jer rizikujete svađu i moguće otkaze ako se posvađate sa nadređenima. U najboljoj situaciji su svakako pripadnici znaka koji imaju privatne poslove ili posluju u okviru kuće. Finansijska situacija ima tendenciju da bude stabilna i bez oscilacija i da priliv novca bude dobar, čak i sa mogućnošću vanrednih, a značajnih dobitaka.
Jupiter u polju vašeg posla i zdravlja takođe situaciju drži pod kontrolom, ali Saturn na fiksnoj zvezdi Deneboli kaže da bi moglo i da boli pa obratite pažnju na oči kao i na bešiku i stomak ( upala slepog creva ). Čuvajte nervni sistem.

VAGA ( 24.septembar - 23.oktobar )
Jupiter, Merkur i Mars u znaku Vodolije, kao i Venera u znaku Ovna ukazuju na velike mogućnosti koje vas čekaju ovog meseca. Na neki način ovo je možda i najvažniji mesec u toku cele godine i maksimalno iskoristite sve ponude koje dobijete, a biće ih i na poslovnom, i na emotivnom planu. Očekujte maksimalno dobru finansijsku situaciju, kao i mogućnost zaposlenja, odnosno poboljšanja poslovanja. Svi koje se bave javnim poslovima imaju ogromne šanse za dobru zaradu, a mnogi će život odlučiti da nastave u inostranstvu. Polje ljubavi vam je takođe izuzetno dobro posebno onima koji nisu u vezi. Ako ste se pomirili sa sudbinom da nikada nećete sresti srodnu dušu, ovo bi mogao biti mesec kada ćete sresti osobu sa kojom ćete moguće ostariti. Saturn iz znaka Device i Pluton iz znaka Jarca zdravstveno će uticati na vaš bubrežni sistem, pa ga prekontrolišite. Ako to sada ne uradite, problemi bi mogli prerasti u hronične i vrlo ozbiljne u narednom dužem periodu.

ŠKORPIJA ( 24.oktobar - 22.novembar )
Mesec nije naročito povoljan, a posebno vodite računa kada potpisujete bilo kakve papire ili sklapate ugovore jer postoji naglašena mogućnost da vas jedna greška uspori za nekoliko meseci. Zaposleni moraju biti mnogo staloženiji ovog meseca jer bi lako mogli izgubiti posao, a samo zbog loše procene i svađe. Budite hladne glave i spremni da u svakoj situaciji vladate sobom i ništa ne prepuštajte slučaju. Škorpije koje su bez posla, ako se potrude i krenu u akciju, mogu očekivati dobar ishod. Finansijska situacija će oscilirati celog meseca sa povećanom mogućnošću neočekivanih troškova. Novac ne dajte nikom na zajam jer vam neće vratiti. Na polju ljubavi sleduju porodične i bračne svađe izazvane prevarama ili preljubom kako vas samih, tako i vašeg partnera i to naglašeno pripadnicima treće dekade, mada ni ostali neće biti oslobođeni problema koje stvara ljubomora. Zdravstveno su više na udaru pripadnice ovog znaka i potrebno je da prekontrolišu matericu i jajnike, dok će muške škorpije bite sklone fizičkim povredama, ali i visokim temperaturama.

STRELAC ( 23.novembar - 21.decembar )
Očekujte izvanredno uspešan mesec na poslovnom planu. Oni koji su zaposleni mogu očekivati pomeranja za stepenik više na hijerarhiji uspeha, dok one koji su bez posla ovog meseca gotovo sigurno čeka zaposlenje i to najverovatnije u nekoj većoj privatnoj firmi ili organizaciji. Ako se odlučujete za put ili nastavak života i poslovanja negde u inostranstvu, ovo je pravi mesec za takve vrste angažmana, posebno od 15. februara. Finansije će vam se vidno poboljšati ovog meseca i sleduje gotovo siguran novčani dobitak, a koji može vezan za inostranstvo ili poslovanje sa inostranim firmama. Ovaj mesec je povoljan i za ljubav - period prepun nežnosti, poklona i ljubavnih ponuda. Obratite pažnju na Ovnove i ne odbijajte ih ovog meseca. Imaju ozbiljne namere. Mesec je zdravstveno stabilan, ali grip i virusne infekcije vas vrebaju u potaji.
JARAC ( 22.decembar - 20.januar )
Poslovna i finansijska situacija ovog meseca biće naglašeno promenljiva. Finansijski će vas iscrpeti jedna mlađa ženska osoba. Pojačaće vam se poriv za trošenjem i pazite kako i na čega trošite novac i ne rasipajte previše kako ne biste upali u probleme. Poslovno će u opticaju biti jedan dogovor koji ste napravili tokom poslednjih nekoliko meseci i ako se odlučite da prihvatite ponudu mogli biste značajno profitirati, pa je savet da se ne predomišljate previše. Mnoge ponude će biti vezane za inostranstvo. Polje ljubavi nagoveštava upoznavanje ili kontakt sa mlađom osobom, moguće iz znaka Bika ili Vage, koji će ako ste u vezi potpuno uzdrmati vaša dosadašnja moralna načela i poglede. Potpuno će vas osvojiti. Ali i sami bi mogli postati vrlo angažovani na polju ljubavi, što će mnoge oko vas potpuno iznenaditi. Odlučićete se da stupite u akciju i preuzmete inicijativu. Zdravlje je stabilno sa mogućim upalama grla i krajnika.

VODOLIJA ( 21.januar - 19.februar )
Mesec koji se zove „akcija“ - u punom smislu te reči. Poslovna scena će biti sačinjena od niza uzbudljivih situacija sa dosta dobitaka i rešenih finansijsko-administrativnih problema, pogotovo od polovine meseca, kada ćete rešiti jedan važan zakonski problem. Budite ipak oprezni jer Mars u vašem znaku će vas praviti suviše agresivnim, pa rizikujete ishitrene i impulsivne poteze, a time i gubitke. Jedan nepromišljen potez i sve se okreće protiv vas. Izgubićete dragoceno vreme da ispravite „krivu Drinu“. Ipak uspećete ovog meseca dosta da zaradite, a ukoliko imate sopstveni posao biće ovo sjajan mesec za vas. Mnogi će ovog meseca osnovati sopstvene firme. Ni na polju ljubavi vam neće biti dosadno. Ako niste u vezi, očekujte da će vam sigurno neko prvi prići, a kako sada stvari stoje na nebu - ne okrećite leđa tom susretu jer obećava da bi veza mogla biti uspešna, pa i trajna. Mnogi će ozvaničiti vezu. Ako ste u braku, očekujte poboljšanje odnosa i pomoć od partnera, mada ni zauzeti neće biti imuni na flert. Zdravstveno su moguće groznice.

RIBE ( 20.februar - 20.mart )
Očekujte naporan mesec sa dosta ometanja i odlaganja rešenja vašeg poslovnog statusa. Ribe rođene od osmog do 14. marta mogu očekivati jake teškoće ako su zaposlene u većoj radnoj organizaciji, dok ribe rođene posle 14. marta mogu da očekuju pozitivno rešenje vezano za posao ili sasvim nov posao i položaj. U pitanju je velika promena, pa i moguć odlazak u inostranstvo i to sa naznakom da se radi o prekookeanskim ili ostrvskim zemljama. Svakako ovog meseca očekujte donošenje radikalnih odluka od kojih će vam zavisiti dalji tok i života i poslovanja i ono šta ne treba da radite je da se povlačite. Prihvatite i pratite promene. Na polju ljubavi možete očekivati takođe velike promene koje se zovu „potpuno nove ljubavi“. Neki mogu očekivati i nove - stare ljubavi, što znači povratak nekog iz prošlosti ili nekog sa kim ste već bili u smeru obnavljanja, ali i veze sa velikim razlikama u godinama. Koliko na polju posla treba da prihvatite promene, toliko na polju ljubavi izbegavajte povratke na staro, a ako vas brinu razlike u godinama - nemate razloga za zabrinutost. Zdravstveno obratite pažnju na oblast jetre.
(Gradjanski horoskop)

Pogledajte i:
> Veliki mesečni horoskop (februar-veljaca 2009)
> Godišnji horoskop za 2009.
> Milica Milosevic: Tarot prognoze za Srbiju u 2009.
> Dnevni i ljubavni horoskop
> Nedeljni horoskop
> Sta ceka Srbiju: Fatalna 2009.
> Numeroloski godisnji horoskop
> Vlaške vračare o 2009. godini
> Kineski horoskop za 2009.

1 коментар:

Анониман је рекао...

Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što tako brzo radi poput čarolije Dr. Abazara. Nakon kontaktiranja Dr.Agbazara, počela sam vjerovati u izjavu da svaki novac ima dvije strane. Kad me ljubavnik ostavio, zakleo mi se da se više nikad neće vratiti k meni, ali hvala Bogu što sam kroz pomoć dr. Agabazu imala svog ljubavnika natrag u mene u roku od 48 sati, a ja ću također željeti da se drugi ljudi razbije srca da bi se obratili dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili preko Whatsappa na +2348104102662 onda možete vidjeti čuda Dr.Agbazara