Balkanska špijunka - blog Nikoline Pišek

Balkanska spijunka je novi blog popularne TV voditeljke Nikoline Pisek. Reklamirajući ga, Nikolina tvrdi da će njeni fanovi tu moći da pročitaju najintimnija razmišljanja, a možda se nađe i pokoji film... Gde god da putuje, Pišekova će nositi fotoaparat, a slike će se ekskluzivno naći na njenom blogu.
Izvor: Trista cuda

"Najgore je započeti Bilo što. Dan, konverzaciju, odnos, dijetu, pisanje teksta... Jer svaki dan za to je pogrešan dan. Danas je apsolutno pogrešan dan za konačnu ispostavu robe (čitaj: kolumne), koja, sasvim mi je neugodno reći, kasni toliko dugo da – kad bi bila riječ o mjesečnici – dileme ne bi bilo. Ishod bi bio nepopravljiv. I sasvim izvjestan."
Upravo ovako popularna TV voditeljka Nikolina pisek otvara svoj novi blog Balkanska spijunka. Reklamirajući ga, Nikolina tvrdi da će njeni fanovi tu moći da pročitaju najintimnija razmišljanja, a možda se nađe i pokoji film... Gde god da putuje, Pišekova će nositi fotoaparat, a slike će se ekskluzivno naći na njenom blogu.
A prvi post je: "Ana Mihajlovski i Kristijan Kike Curavić BUSTED!!!!"
Citiramo ga:
"Nakon što sam obavila sve neeeevjeeerojatno bitne predradnje i neodložne obaveze tipa sortiranje čarapa po boji, veličini i abecednom redu, tri puta promijenila ideju kakvu kavu želim te odustala od svega navedenog, pet puta prošetala psa i dala mu dva slijeda hrane (jadan, mislio je da je Božić, barem dok ga nisam krenula češljati), JOŠ jedanput zalila biljke, brižno nazvala sve potencijalno zainteresirane strane da se raspitam ŠTO bi željele za ručak, zatim otišla u dućan i to sve nabavila te ih PONOVNO nazvala i obznanila im da danas ručka neće biti, da moram raditi, da mi ne smetaju i ne dekoncentriraju me, a onda sam im zabezeknutima spustila slušalicu. Mislim da još uvijek pokušavaju shvatiti što se dogodilo".
Sta vas jos ceka na Nikolininom blogu: Dragan Marinković Maca s dlakavim plećima, Milan (Kalinic) ima definitivno bolje noge...
Uostalom, proverite sami!
> BLOG Balkanska spijunka - ulaz


Pogledajte i: Nikolina Pišek uhvatila decka u zagrljaju Ane Mihajlovski

Нема коментара: