Ptica trkacica konacno nastradala!

Da li vam je dosadilo da PticaTrkacica uvek bude brza od mudrog i tako upornog Pere Kojota? Da li je konacno sazreo trenutak da se ispuni kosmicka pravda i pobedi - logika?! Ne znam sta vi mislite o tome, ali jedan umetnik je odlucio da stvar, ocigledno, izgura do kraja...

Elem, generacije klinaca koje uživaju u crtaćima uvek su se pitale - kako to da Tom nikada ne stigne Džerija, nijedan genijalni plan Pere Kojota Super Genija nikada ne uspe?

Britanski umetnik Džejms Koti sada daje odgovor, odnosno prikazuje kako bi izgledalo kada bi "zli" crtani likovi konačno došli glave "dobrim" likovima!

EPILOG: Slatka ptičica Tviti završila je u piti, Patak Dača unakazio Duška Dugouška, a Pticu Trkačicu je, nakon decenija jurnjave, spljoštio ogromni teg. Džerija je Tom prebio maljem, ali ni on se nije bolje proveo - u finalu crtanog "lanca ishrane", mačka je pojeo buldog.

NESTO I O AUTORU: Dzejms Koti (51) poznat je kao član benda The KLF, osnivač The Orb i čovek koji je zapalio milion funti.

Na slici: Dzejms Koti sa sinom Harijem

IZLOZBA - SAMO ZA DORASLE! Izložbu "krvavih" crtaća Koti je uradio zajedno sa svojim sinom Harijem (15). Londonska galerija "Akvarijum" već je istakla znak koji upozorava roditelje da ne uvode decu na izložbu!

Нема коментара: