Adnan Babajić dobio stan u Beogradu

Učesnici regionalnog šoua “Operacije Trijumf” trenutno žive u Beogradu, a među njima je i pobjednik šoua Adnan Babajić iz Živinica.
Izvor: Dnevni Avaz

Kako smo saznali od Marinele Kvapil, portparola producentske kuće “Emotion” koja je organizirala ovaj šouu, takmičarima je obezbijeđeno nekoliko stanova u kojima trenutno žive.
- Iduće sedmice krenut će i na časove pjevanja jer je jako bitno da održe pjevačku kondiciju. Snimaju i nove pjesme. Adnan, svakako, ima malo više posla nego ostali, jer mora izabrati kompozicije za cijeli album. Kontaktiramo s brojnim autorima u regionu, a moguće je da se na Babajićevom CD-u nađe i nekoliko njegovih pjesama - ističe Kvapil.
U Beogradu su trenutno, pored finalista “Operacije Trijumf”, i takmičari koji su ranije ispali iz projekta poput Nikole Paunovića, Milice Majstorović, Sonje Bakić, Đorđa Gogova…
Takmičari “Operacije Trijumf” ujedno se pripremaju i za regionalnu turneju na koju bi trebali krenuti početkom marta.
- Još uvijek nemamo tačan spisak gradova u kojima će takmičari nastupiti, ali kada je riječ o BiH, za sada mogu sigurno reći da to neće biti samo Sarajevo, već još nekoliko gradova - dodala je Kvalip.

Нема коментара: