Andrea Demirović predstavnica Crne Gore na Evrosongu 2009.

Radio-televizija Crne Gore je, po kratkom postupku, izabrala ovogodišnjeg predstavnika na Eurosongu. To je 24-godišnja pevačica iz Bara Andrea Demirović (24), poznata ( u Crnoj Gori) po numerama “Planina”, “Oblak od ljubavi” i “The Queen of the Night”.
Izvor: Mondo

Ona će u polufinalu takmičenja za Pesmu Evrovizije koje će ove godine biti održano u Moskvi, pevati pesmu “Just Get out of my Life”.
Odluka je doneta jednoglasno, a selekciona komisija Radio-televizije Crne Gore saopštila je da su na konkurs, koji je zatvoren 20. januara, pristigle 22 kompozicije 13 autorskih timova.
Andrea Demirović je prva pripadnica lepšeg pola koja nastupa ispred Crne Gore, a biće i prva koja će pjvati na engleskom jeziku.



“Pesma je snimana u minhenskom studiju ‘Olimpik’, jednom od najboljih u Nemačkoj. Prezadovoljna sam tamošnjom produkcijom, presrećna zbog uspeha pesme. Ovo je zaista veliki projekat i veoma sam zahvalna ljudima iz TVCG što su to prepoznali i dali mi šansu da pokušam da na najbolji mogući način predstavim našu zemlju na Evroviziji”, izjavila je Andrea podgoričkim “Vijestima”.
Prema njenim rečima, pesma “Just Get out of my Life“ veoma je snažna, energična, zahtevna za interpretaciju, i da je namenski pravljena za izbor za najbolju evropsku pesmu.
“Mogu da obećam da ću dati svoj maksimum. Publika zna da svaki svoj nastup shvatam profesionalno. Tako će biti naravno i ovog puta, neću reći da ću dovesti Evropu u Podgoricu, ali da ću makar uvesti Crnu Goru u finale - u to zaista verujem”, rekla je Andrea.

Нема коментара: