Gole zvezde Olimpijskih igara

Cetiri dame, Nikol Rajnhart, Katarina Šolc, Petra Niman i Romi Tarangul iz nemačkog olimpijskog tima, slikale su se nage za septembarsko izdanje "Plejboja".

Nemačka na Olimpijadi neće osvojiti najviše medalja, ali će četiri nemačke sportistkinje, koje su gole pozirale za septembarski broj nemačkog izdanja "Plejboja", sigurno baciti u senku sve svoje koleginice u Pekingu.
Katarina Šolc (25), članica nemačke reprezentacije u hokeju na travi, kaže da se plaši da bi poziranje za ovaj časopis moglo da zaseni njene sportske uspehe.
"Sada me zanima samo hokej, a posle ću pričati o ovim fotografijama. Uostalom, zahvaljujući hokeju dobila sam priliku da se slikam za 'Plejboj'. Nemam planove da se bavim manekenstvom - rekla je Katarina Šolc i dodala da iako su u oklopu, to je samo na terenu: "Mi nosimo donji več ispod suknji, ne štitnike".
Dvadesetdvogodišnja kajakašica Nikol Rajnhart je u internoj anketi među članovima nemačke delegacije proglašena za naseksepilniju Nemicu na Olimpijadi.

Džudistkinja Romi Tarangul (20), iako je ispala još na početku takmičenja, bar može da se pohvali da je lepša od svojih konkurentkinja.
"Muškarci cene to što sam uspešna u džudou, a da se pri tom nisam pretvorila u neženstvenu nabildovanu amazonku. A čak i da misle drugačije, džaba im, svakog muškarca mogu da prebijem!", rekla je Romi.
Jedriličarka Petra Niman (30), kojoj je ovo treće učešće
na Olimpijadi, do sada nije osvojila medalju, a nada se da će ovoga puta biti treća-sreća. "Pre takmičenja sam radila i sa psihologom. On mi je savetovao da se usresredim samo na trku i ni na šta drugo", objasnila je Petra.
Po njenim rečima, njih četiri se nisu zajednički dogovorile da se slikaju za "Plejboj", već je svaka od njih pojedinačno odlučila da se slika gola za poznati magazin.
Četiri Nemice nisu jedine sportistkinje koje su se slikale za muške magazine. Američka plivačica Amanda Berd je naga pozirala za časopis FHM, a gole su se slikale i dve Britanke, biciklistkinja Rebeka Romero i troskokašica Filips Idovu, američka odbojkašica Logan Torn, francuska teniserka Tatjana Golovin i mnoge druge.
(MONDO, foto - "Playboy")

Foto galeriju možete pogledati OVDE.

Нема коментара: