Udala se Dara Bubamara

Dara Bubamara (32) je svoju ljubav s biznismenom iz Pariza Milanom Kesićem (32) krunisala venčanjem u novosadskoj Sabornoj crkvi. Svadbeno veselje za više od 500 zvanica upriličeno je takođe u njenom rodnom gradu u za ovu priliku glamurozno dekorisanom hotelu „Park".

Stotinak radoznalih Novosađana i tri trubačka orkestra dočekali su na uglu Zmaj Jovine i Pašićeve ulice, ispred Saborne crkve u Novom Sadu, mladu i mladoženju koji su stigli u dva bela „linkolna" dugih po dvadeset metara, sa oznakom „rent-a-linkoln". U prvom, s beogradskim tablicama, sa zadnjeg sedišta znatiželjnima se osmehivala mlada, koja je na sedištu cupkala i veselo pozdravljala trubače kraj zadnjeg prozora „linkolna", dok se iza tih kola kretao „linkoln" pančevačkih tablica sa zatamnjenim staklima i niko nije znao ko je u njemu.Na mestu na kojem je zabranjen ulazak automobila, gde je rampa, gvozdene prepreke su uklonjene, a dve bele „aždaje" jedva su izmanevrisale da mladenci stignu do ulaza u crkvu.

Dara se opredelila da na venčanju nosi skupocenu venčanicu najpopularnijeg libanskog kreatora Elija Saba, a kasnije se presvukla u venčanicu domaćeg kreatora. Bambi i Lane, kako jedno drugo oslovljavaju, izabrali su „bušeron" burme. Svadbeno veselje je trajalo do kasno u noć, a pored brojnih Darinih kolega, koje su joj po specijalnoj želji otpevale neke od svojih pesama, goste je zabavljao „Kreativ bend". (Izvor: Press)

Vise: Dara Bubamara se vencala

Нема коментара: