Kaja ima novog decka?

Bivša ukućanka rijaliti-šoua „VIP Veliki Brat“ Kaja Ostojić odnedavno je u vezi sa crnogorskim biznismenom koji važi za opasnog momka, saznaje Kurir od dobro obaveštenog izvora bliskog pevačici koji je insistirao na anonimnosti.

Kaja je, naime, pre nešto manje od mesec dana definitivno i za sva vremena raskrstila sa Skajom Viklerom, bivšim cimerom iz kuće VB. Kaja i Skaj su u vezi bili nešto više od pola godine i za to vreme prekidali su nekoliko puta. Početkom jula su definitivno raskinuli, a pojedini dnevni listovi pisali su kako je Vikler Kaji demolirao stan prilikom selidbe, na šta se ona slatko nasmejala. Prošle nedelje je Kaja viđena na splavu „Fristajler“ u društvu pevača Siniše Kralja, pa su mnogi prokomentarisali kako je s njim u vezi, ali prava istina je to da je Ostojićeva već izvesno vreme u ljubavi sa crnogorskim biznismenom koji je nekoliko godina stariji od nje i koji u poslovnim krugovima važi za opasnog momka, kaže naš izvor i dodaje:

- Kaja je novog dečka upoznala na Crnogorskom primorju i od tada se retko razdvajaju. Došla je samo za vikend u Beograd i vraća se u Crnu Goru. Neće mnogo da priča o njemu, jer joj je on rekao da mu ne otkriva identitet, ali mislim da će se jako brzo saznati i čuti o kome je reč - završava naš izvor.

Potvrdu informacija tražili smo i od Kaje, a ona je za Kurir izjavila: - Čula sam priču da sam već odlepila za nekim! Ne odlepljujem ja baš tako lako. Ne želim da pričam o identitetu svog novog dečka, jer on ne želi da mu se ime provlači po medijima. Sve u svoje vreme!
Izvor: Kurir

Нема коментара: