Novak Djokovic sa paragvajskom "Kraljicom lepote"

DNovak Đoković je, prema pisanju nekih medija, u Pekingu pao na šarm jedne od najlepših Paragvajki, atletičarke - bacacice koplja, manekenke i misice Leryn Franco.

Navodna veza između sportista otkrivena je kada je Đokovićev meč protiv Španca Rafaela Nadala atraktivna Paragvajka pratila iz lože srpske delegacije. A sve je podgrejao argentinski novinar napisavši u svom blogu iz Pekinga da mu je jedan sportista iz njegove zemlje šapnuo kako su Lerin i Novak više puta viđeni da se šetaju kroz selo držeći se za ruke i razmenjujući „značajne“ poglede. Izveštač Nasiona tvrdi da je Frankova čak tražila stručnu pomoć Noletovog kondicionog trenera.
U medjuvremenu pojavila se i njihova zajednička fotografija iz olimpijskog sela.
Lerin Franko je, inace, zauzela tek 51. mesto u konačnom plasmanu, i to među 54 kopljašice. Njen najbolji hitac u Pekingu bio je 45,34 metara, a lični rekord 55,38. Kako se i očekivalo, atraktivna Paragvajka nije bila ni blizu plasmana u finale, ali je zato među najfotografisanijim učesnicima OI. Rojters joj je posvetio celu galeriju pod nazivom „Kraljica lepote“.

Нема коментара: