Sony Ericsson W902

Kompanija Sony Ericsson predstavila je u "više od muzike" liniji telefon-vokmen uređaja model pod nazivom W902. Iako je u pitanju je muzički telefon ovaj uređaj nudi mnogo više od puke reprodukcije audio sadržaja.

Postojanje kamere sa autofokusom kod vokmena i nije neka novina, ali W902 poseduje i opciju stabilizacije slike i videa, opciju za video blogovanje preko BestPic aplikacije i mnoge druge opcije.
Novina koju ovaj uređaj donosi jeste i postojanje Google Maps podrške, kao i ubacivanje fotografija terena koje ste sami napravili.
Kada je u pitanju ono što mu je i glavna namena - reprodukcija muzike, Sony Ericsson W902 pružiće vam potpuno muzičko iskustvo. Za skladištenje podataka prisutna je Memory Stick Micro (M2) kartica sa kapacitetom od 8 gigabajta, potom je tu i par HPM-77 slušalica prve klase a za navigaciju kroz muzičke liste koristiće i SenseMe tehnologija, automatska rotacija pesama na displeju i TrackID funkcija.
Sve funkcije koje obavljate na telefonu možete posmatrati na QVGA ekranu veličine 2.2 inča, koji je otporan na ogrbotine. Od ostalih opcija prisutni su i e-mail podrška, Access NetFront veb podrška i drugo.
Sony Ericsson W902 pojaviće se na tržištu u četvrtom kvartalu tekuće godine, a za sada nema informacija o ceni po kojoj će se prodavati...
(Mobilni.info)

Нема коментара: