Lerin Franko pokazala grudi

Nesuđena devojka Novaka Đokovića, bacačica koplja iz Paragvaja Lerin Franko, imala je peh na modnoj reviji kad joj je ispala leva dojka. To je kod muške populacije izazvalo burnu reakciju, dok se lepotica iz Južne Amerike pravila kao da se ništa nije dogodilo i uspešno prošetala modnom pistom.

Zanosna Paragvajka došla je u centar pažnje kad je na Olimpijskim igrama u Pekingu procurila vest da je u vezi s Đokovićem. Pojedini latinoamerički mediji išli su toliko daleko da su tvrdili da su ih, navodno, videli kako se drže za ruke i razmenjuju nežne poglede u olimpijskom selu. Kad se na internetu pojavila i njihova zajednička slika, svi su bili ubeđeni da je na pomolu nova romansa. Lerin Franko je za vreme OI pratila sve mečeve Novaka Đokovića, čak je sedela u srpskoj loži i sa velikom strašću navijala za našeg tenisera.
Ipak, atraktivna atletičarka nedavno je izjavila da ona i Novak Đoković nisu u ljubavnoj vezi, o čemu se poslednjih dana intenzivno spekuliše. Lerin Franko apostrofirala je da su njih dvoje samo dobri prijatelji i da bi volela da ostanu u kontaktu. - Jeste, bili smo zajedno u dnevnom boravku u Olimpijskom selu, ali nije istina da smo se šetali držeći se za ruke. Čujem da to ljudi pričaju. Naš odnos je čisto prijateljski. Imamo divno prijateljstvo i nadam se da će se ono nastaviti - rekla je Lerin Franko za paragvajske medije.
Crnokosa sportistkinja nahvalila je Đokovića i dodala da među njima ništa ne može da bude, jer žive na različitim krajevima sveta. Uz to, treći teniser sveta je mnogo nedelja tokom godine na putu. - Novak je skromna osoba. Njegov život je vrlo uzbudljiv i on stalno putuje. Mi živimo potpuno različite živote i potičemo iz drugačijih sredina. Osim toga, u ovom momentu prioritet u mom životu je sport, ne ljubav - rekla je prva pratilja mis Paragvaja 2006. godine i učesnica svetskog izbora za mis bikini.

NIJE MU BILA JEDINA
Zvanično, Novak Đoković je u trogodišnjoj vezi s Jelenom Ristić, studentkinjom iz Milana, koju je upoznao još u gimnaziji. U poslednjih godinu dana su sve češća govorkanja o Noletovim romansama, ali i pored toga, Đoković i Ristićeva su nedavno bili na zajedničkom odmoru u Italiji. Nedavno se pojavila i izvesna Novosađanka Slađana Damjanović, koja je novinarima ispričala detalje iz njihove navodne romanse od prošlog proleća.
Izvor: Kurir

Нема коментара: