Marija Serifovic i Slavko Kalezic zaljubljeni par

Marija Šerifović odnedavno je u ljubavnoj vezi s crnogorskim glumcem Slavkom Kalezićem

Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih evrovizijskoj ledi, Marija Šerifović i njen voljeni upoznali su se preko prijatelja i dugo bili samo poznanici. Kako za GL tvrde Marijine bliske prijateljice, nedugo zatim ona i Slavko pokazali su inicijativu za nešto više, što Šerifovićeva nije krila ni prvih dana njihovog druženja.
– Isprva nisam ni mogla da pomislim da će nam se dogoditi emocije. Negovali smo drugarski odnos i odjednom sam shvatila da nas veže nešto mnogo više. Bilo mi je teško da to priznam sebi, a naročito njemu – izjavila je Marija povodom kuloarskih priča da je zaljubljena.
Time je Šerifovićeva ubila dve muve, jer je s jedne strane našla voljenog, a s druge začepila usta čaršiji koja je na sav glas pričala o njoj kao lezbijki.
– Malo sam zazirao od našeg prvog poljupca jer nisam bio siguran kako će reagovati. Srećom, sve se dobro završilo. Izabrao sam romantičan momenat kada smo provodili vikend na moru i uhvatio je na prevaru, to jest poljubio sam je iznenada i potpuno je zbunio –
kaže cronogorski glumac Slavko Kalezić.
Kako kažu upućeni, ništa nije ukazivalo na mogućnost da se cela stvar pretvori u nešto više. Slavko je priznao da nikada nije mario za novinske članke koji pišu o Marijinoj navodnoj sklonosti ka istom polu, dok naš list saznaje da veza među njima traje već neko vreme. Inače, 24-godišnji Slavko Kalezić je godinu dana mlađi od Šerifovićeve i diplomirao je prošle godine na Akademiji u Cetinju. Iako će sada verovatno biti poznatiji zbog veze sa Marijom, Kalezić već igra u predstavama Crnogorskog narodnog pozorišta i priprema se za snimanje novog filma Branka Baletića.
Gradjanski list
Marija mi je najlepša!
– Novine će uvek svašta pisati. Marija neguje drugačiji imidž jer joj je važnije da se njena muzika sluša nego da se gleda. Ona je autentična, jedinstvena i meni najlepša! Marija ume sumorno popodne da pretvori u sunčan dan! Ono što malo ko ima priliku da sazna jeste da je ona suptilna i nežna. Deluje kao gruba, jaka i hirovita osoba, ali to je samo Marijin odbrambeni mehanizam – izjavio je Kalezić za magazin "Story".
Pogledajte i: Decko Marije Serifovic - Slavko Kalezic Marija Šerifović izazvala udes u Splitu

Нема коментара: