Besplatne SMS poruke

Hm, znamo koliko su SMS poruke danas popularne i o tome necemo trositi mnogo reci. Bicemo prakticniji: kako ih slati besplatno?

Zanimljiv servis koji to omogucuje nalazi se na web adresi saljiporuke.mobi, sa koje mozete preuzeti aplikaciju sa kojom cete moci SMS slati sa svog mobilnog telefona ili PC-ija. Podrzane su mreze 060, 061, 062, 063, 064, 065 i 069.
Naravno, najpre cete se morati registrovati, nakog cega cete dobiti i prvu SMS poruku na vas mobilni telefon. Nakon toga, sledite uputstva
na sajtu. Poruke mozete slati samo prema brojevima koji su takodje registrovani na ovom sajtu, postoji i ogranicenje u broju poslatih SMS-ova u odredjenom vremenskom periodu (i taj broj poruka ne mora uvek biti isti i zavisi isključivo od tehničkih uslova i odluke organizatora servisa), a povremeno ce vam stizati i reklamne SMS poruke. Nista nije idealno, pa su i ovde kompromisi neophodni ukoliko zelite da dodjete do svojih besplatnih SMS-ova.
U svakom slucaju,
Registrovani korisnik može se uvek odjaviti, čime prestaje korišćenje servisa, kao i dostavljanje reklamnih poruka korisniku.

Нема коментара: