Danas vencanje Jelene Karleuse... i ostali linkovi dana!

Dosao je i taj Dan JK: Jelena Karleuša i Duško Tošić venčaće se danas u Kovilovu, u hotelu „Prezident", pred 150 zvanica. Mladenci su u „Prezident“ došli dva dana pre svadbe. Jelena Karleuša nosiće samo jednu venčanicu (navodno marke „Dolče i Gabana“) i dve haljine za after parti, koje je odabrao Darko Kostić (mladin kum). Mladoženja se odlučio za belo odelo. Jelena i Duško neće imati crkvenu ceremoniju venčanja jer se mlada već zaklela pred bogom na vernost Bojanu Kariću pre četiri godine. Pred improvizovani oltar dovešće je otac Dragan Karleuša, penzionisani general MUP-a. Kompletan tekst na Jelena Karleusa - danas vencanje: Dan "JK"

VRUCE: Hocete malo vrucih fotografija, aopet pristojnih fotografija, jedne savrsene cure?! OK, Nikki Ziering je samo Vasa! Ceka Vas na Nikki Ziering hot fotogalerija.

BRRR: Ima li dobrog filma bez nategnute jurnjave i potere automobilima? Lom na sve strane, a oni prosto lete brzinom svetlosti, ako ne i brze. Obavezno pogledajte sledecih... Deset najboljih potera automobilima na filmu!

RADOZNALI? Hocete li da vidite Najocajniju zensku tetovazu? Necemo je cak ni prepricavati, jer smo dovoljno pristojni. Ali Vas to nikako ne sprecava da odete na gornji link... Nemojte ni zamiljati kako biste se osecali da Vasa draga ima na svom predivnom telu takvo nesto...

Malo sporta (i erotike): Naidjosmo i na zanimljiv tekst o "svim carima zenskog tenisa", pod dovoljno sugestivnim nazivom "Grudi i gacice slucajno beze iz uskih haljinica". Elem, teniskim terenima zaista sve cesce sevaju guze i ostali detalji tela teniserki od vitalnog interesa za musku mastu, a kako to izgleda - pogledajte i sami. I, priznejte da smo vam dali dovoljno domacih zadataka za ovaj vikend. Uostalom, zato i jesmo - NESTO VISE!

Нема коментара: