EXTRA MOBILNI TELEFONI: Samsung i900 Omnia i Sony Ericson c905

Samsung i900 Omnia

Samsung je napokon predstavio model smartphonea i900 Omnia koji će na tržištu konkurisati dolazećem 3G iPhoneu kao i i uređajima poput HTC-ova Diamonda. Novi Samsung radi na Windows Mobile 6.1 Pro operativnom sistemu, ima odličan 3.2 inčni WideQVGA ekran, optički miš poput onog viđenog u modelu i780 koji je nedavno došao na naše tržište, pet megapikselnu kameru i GPS receiver.
Zanimljivo je da Samsung i900, osim sličnog izgleda, sa iPhoneom deli i istu količinu interne memorije - 8, odnosno 16GB, u adapter za microSD memorijske kartice. Podržava quad-band GSM/GPRS/EDGE i HSDPA 7.2Mbps stereo Bluetooth (A2DP), ima USB ulaz i FM radio sa RDS-om. (Mobilni.info)

Sony Ericson c905

Sony Ericson je najavio najnoviji mobilni telefon oznake C905 koji će obilovati brojnim naprednim opcijama, a na tržištu će se pojaviti u zadnjem kvartalu ove godine.
Ova zvjerka imaće ugrađenu čak 8 megapikselnu kameru, podršku za WiFi bežično umrežavanje, 2GB interne memorije, žiroskop za automatsko zakretanje ekrana, 2,4 inčni ekran, podršku za HSDPa i TV izlaz.
Izgledom ovaj model (kao i mogućnostima) podseća na najvljenu Nokiju N96, pa očekujemo zanimljivu bitku u segmentu mobilih telefona visoke klase.
Vise detalja i fotografija ovde!

Нема коментара: