Eurostriptiz 2008: Ivana ide dalje!

Paralelno sa Fudbalskim prvenstvom Evrope, traje jos jedno zanimljivo takmicenje, na kome se, medjutim, odmeravaju malo (ili vise) drugaciji aduti. U pipitanju je Euro '80 Stripp.

Na Internet portalu Youstrip, gdje su među stotinama devojaka i dve Hrvatice ušle među 50 najboljih amaterskih striptizeta na planeti, plavokosa Ivana S. (29), turistički vodič iz Zagreba, plasirala se u četvrtfinale novog izbora najboljeg amaterskog striptiza Europe

Izbor se u medjuvremenu, posle dve nedelje glasanja po grupama, sveo na 16 devojaka iz istih zemalja koje su i izborile mjesto na Euru 2008. U prvoj borbi prsa o prsa, Ivanu čeka opasna Švajcarka, koja je bila uverljivo prva u svojoj grupi s 48 odsto glasova. Hrvatica je izborila drugo mesto u grupi B s 19 posto glasova.

Na ovom, Ssriptiz Euru, Nemačka je uspela da završi kao prva u grupi. Za ulazak u polufinale bore se još Nemačka i Turska, Holandija i Spanija, kao i Švedska i Francuska.

Inace, Hravtska je imala jos jednu predstavnicu na ovom takmicenju.To je bila Dora G. iz Splita koja ima 25 godina, po zanimanju je menadžerka, a za nju je u prvom krugu glasalo 8142 posetitlica portala.

Portal Youstrip namenjen je svim devojkama koje žele javno pokazati svoje umeće. Portal deli i vredne nagrade hrabrim devojka. Jedna od najvrednijih je potpisivanje ugovora s prestižnom modnom agencijom, a devojke su sigurno privučene i brojnim egzotičnim putovanjima.

Za četvrtfinalistice Eurostriptiza 2008. mozete da glasate OVDE!
Ivanu i njenu protivnicu u cetvrtfinalu mozete da pogledate na ovim VIDEO SNIMCIMA!
Obe naše komsinice možete pogledati OVDE.

Pogledajte i:
Fudbal ili seks?
Sexeurocup: Porno glumice odigrale fudbal na pesku
VREME SPORTA I RAZONODE: Sexeurocup 2008

Нема коментара: