HOROSKOP: Za nedelju od od 20. do 26. juna (lipnja) 2008.

Pise: astrolog Valentina Nina Ignjatovic

OVAN - Sa prijateljima mogući ozbiljniji problemi, raskoraci i razmirice, posebno ako pripadate 1.dekadi. Tokom nastavka juna budite jako oprezni sa ljudima, i ostvarivanjem planova. Sve ide pomalo naopako, rastrzano, ili se ponavlja više puta. Nemojte se nervirati jer sve je to prirodno u ovom periodu. Nerazumevanje i sa voljenom osobom.Uskoro pred vama pojačanje radnih obaveza.

BIK - Na poslu su moguće svađe i ogovaranja ali, tome ne treba pridavati previše značaja, i ne dozvolite da budete uvučeni u ozbiljnije manipulacije... ogovaranja i prepričavanja. Opasnost od povreda nogu i veliki oprez je potreban u saobraćaju. U porodici haotična zbivanja... bitno je da sačuvate duševni mir i zadržite po strani uznemirujuće mešanje „prijatelja“ u vaše lične porodične tokove...

BLIZANCI - Ne preduzimajte nikakav preveliki rizik narednih nedelja, jer se vaše napredovanje odvija postupno. Posebno se nemojte upuštati u igre na sreću, jer će to biti uzaludno, pa čak i pogubno, do kraja juna. Trudite se da izbegnete sukobe sa ukućanima, jer ste vrlo nervozni i nestrpljivi ovih dana. Višak nervozne energije najbolje je potrošiti na brzo hodanje ili neki sport...

RAK - Novac i sve oko njega je ključni izvor problema ovih nedelja. I ostali problemi će biti povezani sa nekim novčanim poteškoćama, poslesve do 2. jula. Mogući su značajno uvećani porodični troškovi, posebno oko telefonskih računa, ili otplaćivanja nečijih grešaka. Preporučljivo je nervozu isprazniti kroz brzo hodanje, šetnje i slično. Opasnost od sukoba sa najbližima.

LAV - Svako vaše insistiranje ili nametljivost prema okruženju (do kraja juna) vraćađe vam se kao “mnogo puta pojačani bumerang”. Najmudrije je odustati od nastojanja da preuzmete kontrolu nad onima koji su sada u mnogo boljoj poziciji od vas, i nespremni da vam čine bilo kakve ustupke i privilegije. Odustanite blagovrmeno i time ćete se sačuvati od velikih i nepotrevbnih poniženja.Moguće je aktiviranje ozbiljnijih disajnih ili kardiovaskularnih problema.

DEVICA - Ne budite preambiciozni narednih petnaestak dana. Ne forsirajte ono što ne se ne može dovršititi u ovim nepovoljnim okolnostima. Početkom jula možete uspešnije krenuti napred. Dovoljno se odmarajte da bi ste se sačuvali od problema sa organima za varenje, ili psihičkih preopterećenja. 2.dekadi nastavlja se napredak u ljubavi, dok prva ima poslovne poteškoće tokom naredne nedelje.

VAGA - Od početka meseca našli ste se u situaciji koja može presudno uticati na vaš ljubavni i porodični život. Nije vreme za forsiranje. Nipošto ne smete da reagujete sebično, preterano ležerno ili površno. Prividno mali problem se može produbiti i produžiti na celi jul i prvu polovinu avgusta. Ponavljaju se problemi oko sudskih sporova.

ŠKORPIJA - Pojačane poslovne obaveze su tek ispred vas i uskoro ulazite u još aktivniji period. Dok se drugi budu odmarali, vi imate redovni dvogodišnji poslovni zenit.Utešno je da sve možete iskombinovati sa dosta zabave i zadovoljstva, jer imate ogromnu količinu energije. Promene u poslovnoj oblasti, do kraja juna, sprovodite oprezno i postepeno uvažavajući realno stanje stvari.

STRELAC - Preplitaće se osetljivo zdravlje, sklonost ka aktiviranju hroničnih problema, sa poslovima na dva koloseka, i novoiskrslim problemima u porodici. Prosto neznate kuda pre da „zakrpite rupe“ i kojim redosledom rešavati brojne zahteve. Samo polako, smireno i organizovano, i odlični ćete odraditi najbitnije. Ne dozvolite da vas okruženje, isforsirano, uključi u ono što nije dobro po vas.

JARAC - Moguć je pad imuniteta ili velika iscrpljenost. Opasnost od aktiviranja hroničnih disajnih problema tokom naredne nedelje, kao posledica stresnih rešavanja međuljudskih odnosa. Obratite pažnju na moguće povrede tokom sredine i kraja juna. Odmarajte se više jer telo ne može da podnese tempo koji ste mu nametnuli. Sada trpite vanredno veliki pritisak poslovnih obaveza i nerazumnih zahteva vašeg okruženja.

VODOLIJA - Imaćete utisak da gubite snagu i energiju, zahvaljujući gostovanju Marsa u Lavu, pored drugih dodatnih uticaja, a da vaši protivnici jačaju. Maksimalno je nepovoljno za duža putovanja, koliko god da imate prividno odlične šanse i pozive. Neophodan je veliki oprez u saobraćaju, u ljubavvnom i bračnom životu.Vodite računa kako hodate, čuvajte se povreda nogu ili grudnog koša.

RIBE - Možete biti u dilemi oko poslova, ali nije povoljno žuriti u donošenju konačnih odluka, dok ne pronađete realno bonje rešenje. Ovako nezgodan period lakše ćete podneti uz maksimalni oprez. Sačuvajte postojeće, vodite računa o troškovima, smanjite brige... Sa poslovnim sradnicima morate naći kompromis, jer vam se razmimoilaženja mogu pretvoriti u značajne problememe.

Нема коментара: