KAO RANI MRAZ: Sve Balaseviceve ljubavi...

Svi Balaševići na filmu
Direktor produkcijske kuće „Salajka“ Olivera Balašević trenutno privodi kraju poslednje pripreme za početak snimanja filma „Kao rani mraz“.

To je sublimat velikih ljubavnih priča najpoznatijeg domaćeg šansonjera Đorđa Balaševića, koje su opisane u njegovim brojnim pesmama.

Pre mesec dana završena je selekcija produkcijske ekipe, koju čine direktor fotografije Goran Mećava iz Hrvatske, kostimograf Žaklina Kostić iz Makedonije i scenograf Rade Mihajlović iz Srbije.Glumačku ekipu čine: Miki Manojlović, Rade Šerbedžija, koji će tumačiti lik Vase Ladačkog, Mustafa Nadarević, Mira Banjac, Nikola Đuričko i Svetozar Cvetković. U filmu glumi učesnik serijala o Hariju Poteru Peđa Bjelac, kao i Jovana Balašević, diplomirana glumica i ćerka popularnog para.

Prva klapa trebalo bi da padne 12. jula, a poslednja 5. septembra, kada je planiran završetak rada na debitantskom ostvarenju Đorđa Balaševića. Na filmu će aktivno biti angažovani i ostali članovi porodice Balašević, apsolvent režije Jelena, ali i najmlađi Aleksa, koji će dobiti epizodnu ulogu. Za lokacije snimanja odabrani su predeli u Vojvodini u okolini Ade, Mošorina, Perleza, Čeneja i Mola. Izvor: Alo!

Нема коментара: