SOFTVERI: Nadmudrite Trail i Beta programe, gledajte online TV, slusajte radio...

Sigurno ste nemalo puta gubili zivce zbog sjajnih programa kojima je isteklo onih 15 dana slobodnog koriscenja, jer se radilo o Trail licencama ili vremenski ogranicenih Alpha ili Beta izdanja. Ne kazemo da je vasim mukama sasvim dosao kraj, ali RunAsDate je koristan programcic (velik svega 20 kilobajta!) koji implementira proizvoljni sistemski datuma u radnu strukturu bilo kog pokrenutog programa, cime se se bez izmene glavnog sistemskog časovnika mogu koristiti i vremenski ograničene aplikacije.
Na zalost, ne sve, ali zar je ista na ovom svetu idealno?!
U jednostavnom korisničkom interfejsu potrebno je opcijom „Browse" markirati program, uneti novi, odnosno stari datum i vreme, prema potrebi precizirati radne parametre, a zatim kliknuti na „Run". RunAsDate se pokreće bez instalacije, a podržavaju ga svi Windows operativni sistemi noviji od verzije 2000.
U svakom slucaju, u paketu sa programom dobicete i jednostavno uputstvo za upotrebu ovog minijaturnog programa koji se, inace, pokrece bez instalacije. I, naravno, besplatan je za upotrebu!
Download

Jos softvera: GLEDAJTE BESPLATNO TV
Sve je vise programa koji tome sluze, a mi vam ovoga puta ukazujemo na onlineTV, kojim mozete ćete pristupati televizijskim i radio stanicamaa, ali i web cam serverima, nekim online novinama, muzičkim spotovima. Osim gledanja i slušanja audia i videa, sve to pomoću ovog programa možete i snimiti. Nije lose, a ni skupo - program je besplatan.
Download

UZIVAJTE U ONLAJN RADIJU
I to uz Nexus radio, odlican besplatan radio player. Slušanje preko 6000 radio stanica sa ovim sdoftverom velicine 9,4 MB pravo je zadovoljstvo. Ono po čemu se ovaj program izdvaja od slicnih je mogućnost slušanja i istovremeno snimanja muzike sa Vaših omiljenih radio stanica direktno u mp3 zapis, te kasnije preslušavanje i još niz drugih funkcija. Odlično! Radio stanice su razvrstane po žanru muzike koju želite slušati, možete kreirati listu omiljenih stanica, dodavati nove - recimo domace, tako da ćete na brz način pronaći željenu stanicu i uzivati u dobrom, starom radiju!
Download

Нема коментара: