Aleksandar Vučić u "Plesu do snova"!

Najveće iznenađenje četvrtog serijala „Plesom do snova" je učešće Aleksandra Vučića, zamenika predsednika Srpske napredne stranke, jer je on prvi političar koji će se takmičiti iz humanih pobuda.

U izjavi za Press Vučić je potvrdio da je dobio poziv za učešće u plesnom šou televizije „Pink" i da je spreman za prve časove plesa:
“ Dobio sam poziv za učešće u emisiji „Plesom do snova", ali još nisam odgovorio na njega zvanično. Nemam komplekse da priznam da nešto ne umem, tako da me neće biti sramota da ljudi vide da ne umem da plešem. Verujem da ću posle nekoliko časova u plesnoj školi ipak postići napredak”, rekao je jedan od retkih političara koji su lišeni kompleksa, i napomenuo da je u nekim zabavnim emisijama već pokazao koliko je „muzikalan":
“Poznato je da pevam kao ekspres lonac. Nadam se da će sa plesom biti bolje, pogotovo što se emisija radi u humanitarne svrhe, a ja ću na taj način pokušati da pomognem devojci koju budu izabrali za moju partnerku u ostvarenju njenog sna. To je sasvim dovoljan motiv da jedan političar postane deo takvog šoua”, zaključio je Vučić.

Нема коментара: