Madona i brazilski maneken na "vrućim" fotografijama

"Dejli mejl" objavio je seriju fotografija Madone sa njenim navodnim ljubavnikom, brazilskim manekenom Hesusom Luzom, kojeg je upoznala prošle godine na snimanju istog editorijala za američki časopis "W".
Izvor: Blic online | Foto:Daily Mail, W

Kako prenosi "Dejli mejl" slavna pevačica je već nakon prvog susreta na snimanju bila toliko očarana Hesusom (22) da ga je pozvala da je prati na ostatku južnoameričkog dela njene turneje "Sticky & Sweet". Kako navodi britanski tabloid, par je ranije ovog meseca viđen na večeri u jednom njujorškom restoranu.
Sudeći po slikama, sveže razvedena zvezda se veoma lepo slaže sa sa mnogo mlađim manekenom. Na jednoj fotografiji Madona je u strastvenom zagrljaju sa polugolim Luzom, dok je na drugoj maneken potpuno nag dok ga pevačica posmatra.
Pevačica na nekim slikama nosi crno-belu haljinu koju je kreirala Viktorija Bekam, a lokacija snimanja je hotelska soba u Rio de Žaneiru.
Veza sa slavnom pevačicom pogurala je karijeru manekena i drastično mu povećala honorare.
"Prošle godine je zarađivao oko 200 dolara po reviji, a sada traži više od 100.000 dolara", rekao je izvor blizak manekenu.
Ceo editorijal (46 stranica), koji se nalazi u martovskom izdanju magazina "W" možete pogledati na
www.wmagazine.com.

Нема коментара: