Dača Ikodinović u Parizu nastavlja lecenje

Danilo Ikodinović u Pariz na nastavlja lečenje * Konsultacije i dogovor oko nove, predviđene hirurške intervencije, s ciljem da se desnici sačuvaju vitalne funkcije. - Razočaran sam pisanjem pojedinih medija - izjavio Ikodinović
G. ČVOROVIĆ, Izvor: Novosti

ISKUŠENjA obično dolaze u nizu. Paralelno s velikom borbom da spasi povređenu ruku, proslavljenog srpskog vaterpolistu Danila Ikodinovića, koji je u nedelju ponovo došao na nastavak lečenja u Pariz, u Srbiji čeka suđenje zbog udesa u kojem je stradao, a poslednjih nedelja mora da se suočava i s tračevima koji zadiru u njegov privatni život.
- Razočaran sam pisanjem pojedinih medija - izjavio
je Ikodinović, dok se u nedelju popodne pozdravljao s prijateljima na terminalu „F“ aerodroma „Šarl de Gol“ u Parizu, gde je, avionom „Er Fransa“ došao na nastavak lečenja.
Iako nije hteo da iznosi razloge razočaranja, jasno je da se radi o pričama koje su se u poslednje vreme ispredale u pojedinim tabloidima oko njegovog privatnog života. Zbog svega, Dača nije bio raspoložen da daje izjave za javnost.
Ikodinoviću su francuski lekari krajem prošle godine već jednom operisali povređenu ruku, a sada je u Pariz došao na konsultacije i dogovor oko nove, predviđene hirurške intervencije, s ciljem da se desnici sačuvaju vitalne funkcije.
- Ma, biće dobro - smogao je snage da, i pored razočaranja, doda optimistički Dača u prolazu, odlazeći s aerodroma, s osmehom upućenom prijateljima koji su ga dočekali.
Ikodinović je, dan pre polaska, u subotu, viđen sa svojom suprugom Natašom Bekvalac na jednom poznatom salašu, gde su raspoloženi, proveli dan. Nataša je svog supruga, zajedno s kćerkom Hanom, ispratila u nedelju na Surčinskom aerodromu.
Dača i Nataša su odlučno demantovali glasine koje prate njihov privatni život, dok se očekuje da se vaterpolista, pred sudom, zbog udesa, pojavi početkom marta.
Ostaje ono najvažnije, da se spasi ruka, na šta su Ikodinovići sada usredsredili sve napore.

1 коментар:

Анониман је рекао...

kako se zove bolnica u kojoj se leci Danilo Ikodinovic? interesuje me zbog toga sto moj otac ima slicnu povredu, pa posto pomaze Danilu zelela bih da pokusam da pomognem i svom ocu da nastavi lecenje u toj i takvoj bolnici. HVALA UNAPRED ZA BILO KAKVU INFORMACIJU. Ana