Jadranka Barjaktarevic: Seks u helikopteru

Јадранка Барјактаревић, атрактивна „Грандова" звезда, каже: - Ја бих волела да са својим момком то урадим у хеликоптеру

Хрватска певачица и списатељица, Нивес Целзијус, иначе свима много познатија као вечити скандал-мајстор, поново је дигла прашину изјавом да би жарко желела да води љубав са својим супругом, фудбалером Дином Дрпићем, на крову „Сантијаго Бернабеа" - стадиона мадридског фудбалског клуба Реал.
Нивес је недавно „Билду" дала интервју којим се представила тамошњој јавности, али није хтела да коментарише сексуални однос са супругом на стадиону Динама.
На ову изјаву реаговала је Јадранка Барјактаревић, атрактивна „Грандова" звезда, која је достојанствено одговорила колегиници из Хрватске.
- То са стадионом и није нешто, то је све већ виђено. Ја бих волела да са својим момком то урадим у хеликоптеру - каже лепа Црногорка.
Јадранка додаје да је за љубав спремна све да уради.
- С особом са којом сам блиска немам никаквих предрасуда и инхибиција. Само ако волите некога, можете да имате опуштен однос, у свему, па тако и у кревету - каже атрактивна певачица из Никшића.
Јадранка додаје да никада не би градила каријеру на секси скандалима.
- Јесам певачица, али никада не бих користила неке детаље из свог приватног живота зарад успеха у послу. Позицију на естради желим да стекнем и сачувам својим гласовним могућностима - поручује млада звезда „Гранда".

Н. Јанковић

1 коментар:

Анониман је рекао...

Zashto li se Jadranka osetila prozvanom,kad je Nives nije ni spomenula..? Ah te zhene..