Žarko Šešum progovorio o tragediji

Posle operacije Žarko Šešum nije zeleo da govori o tragičnom događaju u Veszpremu kada je ubijen Marian Cozma, a Ivan Pešić teško ranjen. Danas je ipak otkrio što se to točno dogodilo…
(Foto: ProSport)

Hrvat i Srbin, Ivan Pešić i Žarko Šešum, nastradali su kada su pokušali pomoći svom suigraču, Rumunu Marianu Cozmi. Šešum je uspješno operisan nakon frakture jagodične kosti i predstoji mu još jedna estetska operacija na licu nakon koje će moći napustiti bolnicu.
Još je pod utiskom tragedije, a posetio ga je i otac Mariana Cozme koji je već ponudio svoj bubreg nesrecnom Ivanu Pešiću. Srpski reprezentativac još nije siguran hoće li nastaviti svoju karijeru. Ispričao je jednoj srpskoj televiziji ukratko što se dogodilo.
'Ubice su ga čekale izvan kluba. Isprva sam mislio da je u nesvesti i požurio sam mu pomoći da ustane. Odednom sam dobio jak udarac u glavu. U pomoć je uskočio Pešić, ali su i njega su izboli, i to u leđa.' Šešum je rekao kako je bio u sobi s Pešićem i da su pričali o neobaveznim stvarima. Za Cozmu kaže kako je bio veliki čovek.
'Koliko je bio fizički visok, još je veća ljudina bio', prenosi Šešumove reči Blic.

Нема коментара: