Vratiće se rode - Nastavak serije neizvestan?

Kako sada stvari stoje, likove popularne TV serije nećemo biti u prilici da gledamo tokom tekuće godine.
Izvor: Alo!

- Tačno je da su pregovori prekinuti, ali ne bih da otkrivam detalje pregovora - rekao je za „Alo!“ producent i glumac u seriji Dragan Bjelogrlić.
Kako nezvanično saznajemo, Bjela je lično obustavio dogovore sa partnerima iz Hrvatske „jer se sve suviše odužilo“, zbog čega su se ti planovi preklopili sa nekim drugim koje je imao.
Ante Tomić, jedan od scenarista iz Hrvatske koji je najavljen kao koautor nastavka projekta, izjavio je hrvatskim medijima da se definitivno povukao iz pregovora, dok smo od glavnog scenariste Borisa Dežulovića dobili izjavu da su njegovi pregovori s producentima na „stendbaju“ i da je siguran da od eventualne saradnje ove sezone neće biti ništa.
- Imali smo jedan susret, kada smo se načelno dogovarali. Bjela je u međuvremenu ušao u nove projekte, a Televizija „Nova“ se loše odnosila prema seriji jer je menjala termine, pa se razmišljalo da li uopšte sa njima ulaziti u koprodukciju. Spreman sam da radim, ali u bliskoj budućnosti to će biti teško - kaže za „Alo!“ Dežulović, koji je i kolumnista našeg lista.

Нема коментара: