Nokia N79 - dobar izbor!

Model N79 odlikuje se pojednostavljenim dizajnom, ali i sjajnim performansama koje uključuju kameru od 5 megapiksela i S60 3rd Edition Feature Pack 2 korisnički interfejs.
Izvor: Mondo

Ovaj "pametni telefon" (smartphone) poseduje standardnu numeričku tastaturu, sa dodatkom nekoliko S60 navigacionih tastera. ceo telefon napravljen je od visoko kvalitetne plastike u beloj i sivoj boji.
Prednja strana telefona podjednako je izdeljena na gornji deo, gde je smešten QVGA TFT displej veličine 2,6 inča (240 x 320 piksela) i donji deo gde su smešteni tasteri.



Iznad displeja nalazi se sekundarna kamera, senzor svetlosti i zvučnici. Sa leve strane nalazi se posebno srebrnkasto dugme kojim se startuje Nseries Multimedia meni sa "lebdećim" panelima, preko kojih mogu da se organizuju opcije poput muzike, Interneta N-Gage i drugih.
Kamera telefona nalazi se sa zadnje strane i prekrivena je zaštitnim poklopcem. Dual Led fleš Karla Zajsa, smešten je iznad kamere, a u tom delu nalaze se i slot za 1200mAh bateriju, kao i slot za SIM karticu.
Od glavnih funkcija telefona treba pomenuti quad-band GSM podršku (850/900/1800/1900MHz) i dual-band UMTS podršku (850/1900MHz) za tržište Severne Amerike. Integrisan je Wi-fi za brži pristup podacima. Zvuk pri pozivanju je čist i glasan, čemu u mnogome doprinose ugrađeni zvučnici.
Nokia uz telefon nudi poseban softver za sinhronizaciju sa Windows i OS X operativnim sistemima na računarima, koji omogućuje jednostavnu PIM sinhronizaciju pri prenošenju audio, video, fajlova i fotografija. Sa PC uređajem, Nokia N79 može da se poveže preko USB kabla ili Bluetooth uređaja, Prisutna je i Mail for Exchange aplikacija za lakši pristup elektronskoj pošti preko Microsoft Exchange servisa.
Ovaj telefon korisnicima omogućuje zanimljive funkcije kao što su pozivanje putem jedno pritiska, ili pozivanje glasom. Moguće je slati SMS i MMS poruke, kao i e-mail poruke.
Nokia N79 za rad koristi 1200mAh BP-6F bateriju, koja omogućuje rad u različitim aplikacijama i do 2 dana bez potrebe za punjenjenjem.
Zahvaljujući slotu za microSD kartice telefon je sposoban za skladištenje do 16 gigabajta podataka. Muzički sadržaj reprodukuje se u DRM-free MP3 i WMA formatima, a prisutan je i FM stereo prijemnik.
Naravno, telefon u potpunosti poseduje podršku za Nokia Music Store sa koga je moguće preuzimanje bogatog muzičkog sadržaja. Tu je i Nokia Podcasting aplikacija za preuzimanje i video sadržaja.
Kada je u pitanju kamera od 5 megapiksela sa Karl Zajs opcijom, prisutna je Share Online aplikacija pomoću koje slike možete podeliti sa drugima putem Interneta. Dual-LED blic dovoljan je za pravljenje kvalitetnih fotografija u uslovima slabog osvetljenja.
Telefon nudi i GPS navigaciju, dosta opcija namenjenih poslovnim korisnicima, a tu je i N-Gage platforma za ljubitelje igara.
Sve u svemu, radi se o izuzetno kompaktno telefonu, sa obiljem korisnih funkcija. Nokia N79 gotovo da ne poseduje izrazito negativne karakteristike pa je stoga u ovom trenutku sigurno jedan od najboljih izbora pri kupovini novog telefona.

1 коментар:

Анониман је рекао...

Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što tako brzo radi poput čarolije Dr. Abazara. Nakon kontaktiranja Dr.Agbazara, počela sam vjerovati u izjavu da svaki novac ima dvije strane. Kad me ljubavnik ostavio, zakleo mi se da se više nikad neće vratiti k meni, ali hvala Bogu što sam kroz pomoć dr. Agabazu imala svog ljubavnika natrag u mene u roku od 48 sati, a ja ću također željeti da se drugi ljudi razbije srca da bi se obratili dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili preko Whatsappa na +2348104102662 onda možete vidjeti čuda Dr.Agbazara