Ana Ivanović izabrala trenera

Ana Ivanović će u narednom periodu raditi sa američkim trenerom Kregom Kardonom, a saradnja će početi na turniru koji se naredne nedelje održava u Dubaiju.

U saopštenju osme igračice sveta navodi se da je za sada potpisan privremeni ugovor, da bi i ona i Kardon videli da li odgovaraju jedno drugom. Ivanovićeva nije navela koliko će trajati taj probni period, prenosi Tanjug.
Kardon (47) je godinama radio sa najtrofejnijom teniserskom sveta Matrinom Navratilovom. Pod njegovim vođstvom, američka teniserka je devedesetih godina prošlog veka osvojila devet titula u Vimbldonu.
Reputaciju jednog od najboljih trenera sveta, Kardon je stekao radeći i sa Lindzi Davenport, Meri Pirs i Dženifer Kaprijati.
"Sreća sam što ću početi da radim sa Kardonom. Videćemo kako će to funkcionisati na početku, a onda ću odlučiti da li ćemo potpisati dugoročni ugovor", izjavila je Ana Ivanović.
Naša teniserka je dodala da su joj mečevi koje je odigrala u Fed kupu pomogli da se vrati u formu.
"Dva meča u Fed kupu mnogo su mi pomogla i osećam da nisam daleko od stare forme. Kreg ima mnogo iskustva, veliki je pristalica napadačkog tenisa i nadam se da ćemo zajedničkim radom doći do dobrih rezultata", rekla je Ivanović.
Osma igračica sveta neće prekinuti saradnju sa Skotom Barnsom, koji će i dalje biti njen kondicioni trener.

Нема коментара: