Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatović: Tajna veridba?

Glumac Marinko Madžgalj nedavno je zaprosio svoju devojku i koleginicu Dubravku Mijatović, nakon nešto više od godinu i po dana veze.
Izvor: Kurir

Kako smo saznali iz izvora bliskih ovom paru, njih dvoje se ne odvajaju jedno od drugog, pa tako već duže vreme žive zajedno u iznajmljenom stanu nedaleko od hotela „Metropol“. Ljubav dvoje glumaca rodila se sredinom 2007. godine, a na startu nije sve bilo kao u bajci, jer su u početku imali nekoliko svađa i jedan buran raskid! Ni porodica poznatog glumca isprva nije prihvatala buduću snajku, zato što je Duda deset godina starija od Marinka i iza sebe ima propali brak, sa glumcem Goranom Radakovićem, sa kojim je dobila ćerkicu Ivu. Međutim, vremenom je familija Madžgalj popustila i prihvatila zgodnu glumicu:
- Njih dvoje se mnogo vole i uživaju u svakom zajedničkom danu - tvrdi naš izvor i dodaje: - I Novu godinu su dočekali zajedno, kad su Flamingosi nastupali u budvanskoj diskoteci „Trokadero“. Duda je povela ćerkicu, a društvo su im pravili i Ognjen Amidžić sa suprugom Milicom, manekenka Tamara Paunović i menadžer Aleksandar Kukanjac.
Da li zbog uroka ili nečeg drugog, tek Marinko je čin veridbe obavio u najstrožoj tajnosti. Možda i zbog toga što mu je prethodna višegodišnja veza i veridba sa crnogorskom glumicom Jelenom Nenezić propala preko noći, pa je ovog puta rešio da sve informacije drži daleko od radoznalih očiju. Ako je suditi po velikoj ljubavi ovog glumačkog para, nije isključena mogućnost da na leto svoju romansu ozvaniče i pred matičarem.

> Najnovije dzet set vesti i tracevi na: Trista cuda

Нема коментара: