Veliki brat Ol stars u martu 2009.

Najveće zvezde (VIP) dosadašnjih serijala „Velikog brata" okupiće se početkom marta u kući na Košutnjaku u projektu „Ol stars", koji će, umesto na TV B92, biti emitovan na TV Pinku * U "Emoušnu" u planu su „Veliki brat 3", kastinzi za „Operaciju Trijumf 2"...
Izvor: Press

Kako ekskluzivno saznaje Press, dogovor čelnih ljudi Pinka i „Emoušna" Željka Mitrovića i Gorana Stamenkovića nedavno je napravljen i popularni rijaliti-šou svoj TV život nastaviće u svom prirodnijem, ružičastom okruženju.
- Željko i Goša su se dogovorili i „Ol stars" će biti emitovan na Pinku. Očekuje se da će serijal, koji će trajati desetak dana, premašiti sve rekorde gledanosti koje je imao na B92 - kaže sagovornik Pressa iz izvora bliskih „Emoušnu", i otkriva koji su razlozi prelaska na Pink, na kome će se, pored „Velikog brata", uskoro emitovati još jedan veliki kviz-projekat - „Jedan protiv 100".
- Nismo mogli da se dogovorimo sa B92 oko termina početka emitovanja. Ova godina je do sada najambicioznija za „Emoušn" i pomeranje termina bi ugrozilo naše planove. Pored „VB Ol stars", uveliko traju pripreme za najveći kviz na svetu „Jedan protiv 100", „Distrekšn", koji će biti prvi regionalni kviz, novih 200 epizoda emisije „Uzmi ili ostavi"... Sa B92 ne raskidamo saradnju, jer mislim da smo svi prezadovoljni dosadašnjim rezultatima, ali zbog dosta gustog rasporeda obaveza mi smo morali da krenemo u martu, dok je B92 odgovaralo kasnije.
Izvor Pressa, koji je insistirao na anonimnosti, potvrdio je da „Ol stars" kreće za nešto više od mesec dana.
- „Veliki brat - Ol stars" počeće u martu. Većina dosadašnjih učesnika potvrdila je učešće u ovom specijalu, razgovori još traju, a biće i nekih novih lica - zaključuje naš sagovornik.
Kako Press saznaje, učešće u „VB" projektu potvrdili su Katarina Ostojić Kaja, Era Ojdanić, Milić Vukašinović, Zorica Marković, a gotovo je izvesno da će se u kući pojaviti Ajs Nigrutin i Miki Đuričić. Olja Karleuša i Goga Sekulić odbile su pozive.
Vest o transferu „Velikog brata" potvrdili su nam i izvori s Pink televizije.
- Tačno je, dogovorili smo se, i specijal, od koga se dosta očekuje, biće emitovan u martu na Pinku.
Goran Stamenković, prvi čovek „Emoušna", najavio je da će početkom naredne nedelje „Emoušn" zvanično obelodaniti sve planove vezane za „Velikog brata", dok je Veran Matić, direktor B92, kratko odgovorio da nema komentar.
REDAKCIJA DŽET-SETA


TV serija „Žene sa Dedinja", Veliki brat 3, Operacija trijumf 2...
Goran Stamenković najavio je da će u toku 2009, pored rijaliti projekata i kvizova, uveliko jačati regionalna snaga „Emoušna": - Pripremamo regionalne projekte sa hrvatskim, bosanskim i makedonskim partnerima u vezi s muzikom, ali i u vezi s TV serijama, koje su novi segment našeg poslovanja. U planu su nam i „Veliki brat 3", kastinzi za „Operaciju Trijumf 2", kreće nam emisija „Piratska TV", a u aprilu počinjemo snimanje visokobudžetne serije „Žene sa Dedinja", koju će da supervizira Slobodan Šijan. U martu će početi i velika turneja OT studenata po celom regionu, izaći će kompilacija, kao i CD koji će Adnan Babajić izdati za „Univerzal" do septembra.

Нема коментара: