Ana Ivanović i Adam Skot u ljubavi?

Ana Ivanović već više od mesec dana je u tajnoj ljubavnoj vezi sa australijskim golferom Adamom Skotom, tvrdi melburnški „Herald san"! Veza je navodno otkrivena još početkom godine, kada su njih dvoje viđeni kako se provode na plažama Kvinslenda, ali je Ana tada demantovala da je u ljubavnoj vezi s njim. Ipak, Anin menadžerski tim još jednom je demantovao da su trenutno osma teniserka sveta i poznati golfer u vezi.
Photo: Peter Barnes Lex Features, Tekst: Press,

Međutim, „Herald san" otkriva da su Ana i Adam viđeni prošle nedelje u Melburnu, dan posle finala Australijan opena, kako se provode u vrlo intimnoj atmosferi i da su tada izgledali daleko bliskije od „dobrih drugova" i „slučajnih partnera" u kampanji „Roleksa", čiji su inače ambasadori.
- Iako su demantovali da su u ljubavnoj vezi odmah nakon što su „uhvaćeni na delu" na plažama Kvinslenda početkom januara, Ana i Adam su nastavili s druženjem i posle Australijan opena. On je bio gost „Roleksa" dan posle muškog finala, a ona mu se pridružila. Njihovo druženje nije baš bilo „čisto prijateljsko", odnosno delovalo je da tu ima nešto više od toga. Poznato je da su njih dvoje započeli druženje još u Brizbejnu, gde je Ana igrala svoj prvi turnir u 2009. godini, i očigledno je da su ostali u bliskoj vezi i posle toga - tvrde izvori ovog australijskog lista.
Ipak, Anin menadžerski tim još jednom je demantovao da su trenutno osma teniserka sveta i poznati golfer u vezi.
- Ana i Adam su samo prijatelji i među njima nema nikakve romanse. Oboje su ambasadori „Roleksa" i upoznali su se u sklopu kampanje poznatog proizvođača satova - tvrde u menadžerskom timu Ivanovićeve.
Ipak, ako su informacije australijskih medija istinite, potpuno je jasno zašto je Ana prekinula vezu sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom. Činjenica je da su njih dvoje objavili raskid samo nekoliko dana posle objavljivanja Aninih i Adamovih fotografija i da je razlog za to bio upravo australijski golfer!

Skot bio sa Kejt Hadson
Adam Skot, pored toga što je uspešan golfer, poznat je i kao veliki plejboj! Povezivan je i s holivudskom glumicom Kejt Hadson, i to baš tokom prošlog meseca, dakle, u isto vreme kada je dovođen u vezu sa Anom. Po istom receptu kao u slučaju srpske teniserke, Adam i Kejt viđeni su u prisnim pozama na jednoj plaži na Havajima, ali su demantovali ljubavnu vezu tvrdeći da su „samo drugovi". Sudeći po Skotovoj reputaciji, moguće je da je održavao paralelnu vezu ili mu je jedna od dve dive, Kejt ili Ana, zaista „samo prijatelj".

> Najnovije dzet set vesti i tracevi!

Нема коментара: