DANILO IKODINOVIC - Nada u oporavak

Danilo se budi i seca nesrece!

Danilo Ikodinović u trenucima kada se probudi iz namerno izazvane kome komunicira s lekarima koji su ustanovili da se on, nasuprot očekivanjima, seća stravične noći u kojoj je teško povređen, saznao je „Blic“ i detaljno ce izvestiti u sutrasnjem broju

- Na pitanje da li se seća šta se dogodilo 27. juna, Dača je odgovorio potvrdno, blago klimajući glavom. Svi su bili iznenađeni jer takve traume mozak obično potisne u podsvest, stvarajući privremenu amneziju - kaže sagovornik „Blica“ iz Kliničkog centra.

Ikodinovićevo sećanje na stravičnu noć je očigledno očuvano, a veruje se da je tome doprinela činjenica da mu u nesreći nije povređena glava. Ikodinović je te tragične večeri na glavi imao kacigu koja ga je zaštitila od još težih povreda.
- Mada je sećanje na saobraćajnu nesreću za Ikodinovića verovatno prilična trauma, ono je ujedno pokazatelj njegovog dobrog neurološkog stanja - smatra naš izvor iz Kliničkog centra.
Njeg
ovo zdravstveno stanje blago je poboljšano. U boljem stanju mu je i desna ruka koja je teško povređena u nesreći 27. juna. (Blic)

Pratite na: Danilo Daca Ikodinovic - stanje posle nesrece

Нема коментара: