Karleusa gola kao Demi Mur

Jelena se, kao sto vec znate, u osmom mesecu trudnoće slikala naga za magazin „Hello“, a jednu od fotografija iz te serije postavila je i na svoj profil na poznatoj drustvenoj mrezi „Fejsbuk“, da bi zatuim ekskluzivne fotografije Jece objavio i Alo!
Ostatak price pogledajte na:
Trudna Jelena Karleusa gola

Iako je na njoj naga, Karleusina fotografija je dovoljno stilizovana da ne predje granice neukusa. Naprotiv...
Prihod je, inace, namenjen u humanitarne svrhe. Karleusa ce, naime, novac zarađen od prodaje fotografija pokloniti u humanitarne svrhe, a deo sredstava otići će nezbrinutoj deci na insistiranje njenog supruga Duška Tošića.

U medjuvremenu je i „Alo!“ ekskluzivno objavio njene fotografije u devetom mesecu trudnoće, kao i najvažnije savete kojih, po njoj, treba da se pridržava svaka trudnica.
Prva dva Jecina saveta, tako, glase:
- Suprug. Svaka žena je lepa u trudnoći, a ta lepota je ogledalo ličnog zadovoljstva i sreće. Dragi muževi, da bi vaša trudnica blistala, posvetite joj što više pažnje i nežnosti. Najlepša žena je zadovoljna žena. Otkad sam u drugom stanju, Duško je odlučio da mi donosi doručak u krevet. To ranije nije radio. Zato i vi svoju dragu trudnicu obradujte nekim lepim romantičnim gestom!
- Seks. Vrlo lep način za opuštanje, vežbanje i spaljivanje suvišnih kalorija. Mene to dodatno puni samopouzdanjem i osećanjem da sam poželjna i seksi i sa stomakom. Pred Duškom uvek nosim izazovni donji veš! To što ste trudne ne znači da treba da se uvlačite u gaće koje ne bi nosila ni vaša baba!

> Ostale savete, kao i jos slika trudne Karleuse mozete pogledati ovde:
Trudna Jelena Karleusa gola

Pogledajte i: Video snimak sa svadbe Karleuse
Procitajte sve o svadbi Jelene Karleuse

1 коментар:

Анониман је рекао...

qq majko mila...UZAS
KURVA