Seka Aleksic uziva u ljubavi sa deckom

Seka Aleksić, jedna od najpopularnijih srpskih folk pjevačica, uživa u ljubavi sa svojim dečkom Mladenom Radulovićem, manekenom iz njenog spota Aspirin. - Osvaja me iz dana u dan i to je ono što ga čini drugačijim od ostalih muškaraca -rekla je Seka za Pincom.info.

Mladen se, nakon izlaska iz petogodišnje veze, nije pojavio odjednom, već je „bio tu kao prijatelj", objašnjava Seka.
-Oboje smo zaneseni zaljubljenošću, ali ne i zaslijepljeni od ljubavi. Ima mnogo osobina koje me očaravaju; savršeno tijelo, njegovanu kožu i mladalački izgled. Pravi je džentlamen u svakom smislu . To mi je jako nedostajalo. Pored njega se zaista osećam kao kraljica, priča zaljubljeno Seka Aleksić!
Njihovi zajednički trenuci su, kaže, pravo uživanje za oboje i punjenje baterija za poslovne aktivnosti. -Mladen obično ustaje prije mene, mazi me po licu i probudi poljupcima. Potom se golicamo. Onda mi donese kavu u krevet i masira stopala...U međuvremenu pravimo planove kako da završimo obveze koje nas toga dana čekaju. Jedva čekamo večer, da dođemo kući i posvetimo se jedno drugom.
To što je Seka često u kontaktu sa svojim bivšim dečkom Zoranom Kovačevićem, koji je inače i njen menadžer, Mladenu, kaže, ne smeta jer u potpunosti ima povjerenja u svoju dragu, kao ni nekoliko kilograma viška.
- Kad pogledam svoj odraz u ogledalu, vidim zdravu i jedru djevojku ,samouvjerenog pogleda. Najvažnije mi je da sam zadovoljna svojim izgledom, a prija mi i saznanje da se to dopada i publici. Komentatori zlobnika na račun mog fizičkog izgleda zanimaju me koliko i lanjski snijeg.
Inače Seka, nakon naporne godine, planira krajem kolovoza otputovati u Egipat s dečkom na jednomjesečni odmor. Izvor
Pogledajte i:
Seksi Seka Aleksic

Нема коментара: