MOBILIZACIJA: Sony PSP telefon, Nokia SuperNova, Sony Ericson Cyber-shot™ C702

Sonyjeva PSP igracka konzola vec je osvojila srca mnogih, a zamislite je tek sada kao deo uredjaja koji je u isto vreme i komforni telefon? E pa, imamo lepu vest za vas!
Već dugo se očekuju najave igraćeg telefona iz Sony Ericssona, koji će iskoristiti snagu PSP igracke konzole, kao i mogućnosti Sony Ericssonovih mobilnih telefona.
Ovaj model, prema prvim informacija na tržište, će stići sledeće godine i detalji za sada nisu poznati, osim činjenice da će ovaj model izaći samo pod Sonyevim brandom, dakle bez Ericssona.

Slicne vesti: Nokia SuperNova
Da je tržište mobilnih telefona fashion kategorije u usponu pokazuje i vijest iz Nokie po kojoj će uskoro na tržište izaći čak četiri nova mobitela za modno osviještene. Nova fashion serija zvati će se SuperNova, a sastojati će se od modela 7210 i 7310 u standardnoj formi, zatim od kliznog modela 7610 te preklopnika 7510. Više informacija za sada nije poznato.



Sony Ericson Cyber-shot™ C702

Cyber-shot™ C702 u prodaji širom sveta pojavice se ovoga leta. Ovaj model je dizajniran za individualce koji traže telefon koji će ići u korak s njihovim aktivnim stilom života. Činjenica da je telefon otporan na vlagu i prašinu će im omogućiti da još više fotografišu, na još više mesta nego ikada pre. Okidač fotoaparata i aktivni poklopac objektiva su posebno oblikovani i smešteni tako da možete da stabilizujete fotoaparat od 3,2 megapiksela i zabeležite trenutak koristeći se samo jednom rukom.

Нема коментара: