Vencanje Dare Bubamare

Pevačica za goste na venčanju obezbedila limuzine, za sebe i mladoženju - kočiju

NOVI izvestaj sa svadbe procitajte na Udala se Dara Bubamara i Dara Bubamara se vencala

Folk pevačica Dara Bubamara za svoje venčanje sa Milanom Kesićem, zakazano za 3. avgust u Novom Sadu, sve detalje dovela je do perfekcije. Naime, za sve zvanice obezbedila je 500 luksuznih limuzina. Ali, to joj izgleda nije bilo dovoljno glamurozno i senzacionalno, nego je za sebe i svog izabranika organizovala da ovaj svečani događaj ulepšaju vozeći se ni manje ni više nego u kočiji kroz ceo grad na putu od crkve do hotela "Park", saznaje GAZETA od dobro obaveštenog izvora, bliskog ovoj pevačici.
- Dara je prosto želela da organizuje nešto fascinantno i drugačije - otkriva naš sagovornik, i dodaje: - Nije joj bilo dovoljno što je uspela za goste da obezbedi luksuzne limuzine u kojima će se prevesti od crkve do hotela posle zaključenja braka, već je i zacrtala da se ona i moladoženja provezu gradom u kočiji. Tako će ceo Novi Sad moći da je vidi, pa će se, a to joj je i želja, njena svadba dugo pamtiti i najverovatnije još duže prepričavati - zaključuje izvor GAZETE.
Iako je Dari ovo druga svadba po redu, mašte joj očigledno nije nedostajalo. Naprotiv! Pomenućemo i to da se pobrinula i za rasvetu u hotelu... Baš kao što to čini i na svojim koncertima! A kako je do svadbe ostalo još nedelju dana, ne treba se iznenaditi ukoliko pevačica smisli još koju "vragoliju" za svoje goste i sebe. Jer, valja biti originalan u odnosu na sve koleginice koje su se do sada udavale.

NOVI izvestaj sa svadbe procitajte na Udala se Dara Bubamara i Dara Bubamara se vencala

Tekstove o estradi i dzet setu citajte i na: Trista cuda - Dzet set

Нема коментара: