Nina Moric pokazala grudi

Pre odlaska na ljetovanje Nina je u Milanu žurno po trgovinama isprobavala kupaće kostime, a radosni paparazzi su snimili njene gole grudi

Mlađi sin Ivice Todorića, Ivan (24), na jahti usidrenoj u hvarskoj luci karta s prijateljima i osvježava se šampanjcem Veuve Clicque vrijednim 380 kuna. Maja Vučić s kćeri Gitom (2) uživa u hladu zidina Dubrovnika, rodnoga grada njezina Igora Hajdarhodžića.
Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić uživali su u raftingu na Cetini koji svake godine organizira Vedran Mlikota kao popratni program festivala Glumci u Zagvozdu. Otvorenje Hemingway Beach Resorta Medveja okupilo je bivše “farmere” i članice grupe ENI. Manekenka Nina Morić je u Milanu, prije odlaska na more, kupovala kupaće kostime. Jako se žurila. Zaboravila je zatvoriti vrata kabine za probe na radost paparazza koji su snimili njezine gole grudi.
(Izvor: 24sata.hr)

Slicnu nezgodu imala je ovih dana i srpska pevacica Kaja, poznata kao jedna od ukucanki poslednje sezone VIP Velikog brata. Kako je ona prosla i sta je neplanirano pokazala, pogledajte ovde: Kaja u toplesu: Ups!

Нема коментара: